Uitslag 2019

Uitslag GCCR 2019

Juiste route 2019

Link naar pdf van juiste route

GCCR verslag vorige editie

In 2019 werd de Glasstad Classic Car Rally voor de 16e keer verreden. Het weer was mooier dan ooit, volle zon en ca 25 graden. Bij de start was er weer een gezellige drukte en alle cabrio's konden vol open. Dit jaar 58 deelnemers en hele bijzondere auto's, zoals bijvoorbeeld een Alvis 12/70 sport uit 1937 en een Aston Martin DB 2-4 uit 1958. Daarnaast een behoorlijk aantal Austin Healey's die door Wim Janzen geënthousiasmeerd waren en Joost van de Velde heeft gezorgd voor een aantal Rolls Royce's. De route kende vele moeilijke aspecten met als hoogtepunt een doortocht dwars door Garage Visscher in Leerdam. Dit werd voor vele deelnemers niet voor mogelijk gehouden en dus hadden slechts enkelen de stempel-letter die daar te verdienen was. Aan het einde van de rit werd zoals altijd dwars over het terrein van de Lingebolder gereden, waar de bewoners alle equipes op een warm onthaal trakteerden.

Na de finish kon de rekenkamer weer koortsachtig aan het werk om de uitslag te berekenen. Dit jaar twee zoekgeraakte letterbordjes en dus neutralisaties, maar de uitslag was snel berekend. Uiteindelijk kwamen Marius Hoogendam en Erik Bruens als winnaars uit de bus met hun Austin Healey 3000 Mk1.

Links van dit verslag vindt u de links naar de uitslag en de juiste route. Rechts een link naar de prachtige foto's die de dag zijn genomen.

Tot 19 september 2020!

 

 

 

Film GCCR 2018

Link naar film GCCR 2018

Foto's GCCR 2018

Link naar fotos GCCR 2018

GCCR en het milieu

GCCR - oud voor behoud