GCCR sponsoren 2018

Uitslag 2018

Uitslag GCCR 2018

Juiste route 2018

Link naar pdf van juiste route

GCCR verslag vorige editie

In 2018 werd de Glasstad Classic Car Rally voor de 15e keer verreden. Bij de start was er weer een gezellige drukte, mede dankzij het prachtige weer. De route was ook dit jaar weer minutieus uitgezet met vele punten waar de vaardigheden van de navigator danig op de proef gesteld werden. De tussenstop dit jaar was op Golfbaan Almkreek in Almkerk waar wij onthaald werden met een drankje en een hapje. Na de hervatting van de rally moest als snel de overvaart met het pont van Brakel gemaakt worden. Aan het einde van de rit werd zoals altijd dwars over het terrein van de Lingebolder gereden, waar de bewoners alle equipes op een warm onthaal trakteerden.

Na de finish kon de rekenkamer weer koortsachtig aan het werk om de uitslag te berekenen. Dit jaar weinig problemen met zoekgeraakte letterbordjes en neutralisaties, waardoor de uitslag nog vlotter als normaal bekend gemaakt kon worden. Uiteindelijk kwamen Roos en Karim Luijendijk als winnaars uit de bus met hun Mini Innocenti.

Links van dit verslag vindt u de links naar de uitslag en de juiste route. Rechts een link naar een prachtige film en de foto's die de dag zijn genomen.

Tot 21 september 2019 - De inschrijving is inmiddels geopend!

 

 

 

 

Film GCCR 2018

Link naar film GCCR 2018

Foto's GCCR 2018

Link naar fotos GCCR 2018

GCCR en het milieu

GCCR - oud voor behoud
GCCR 2018 sponsoren