Inschrijven

Inschrijven Haringparty

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

Haringparty

Netwerken met maatjes!

Netwerken met collega ondernemers onder het genot van een drankje en een haring.
Op vrijdag 21 juni 2019 organiseert Lions Club Leerdam in de tuin van het Nationaal Glasmuseum de 5e editie van de haringparty. Wij ontvangen u graag vanaf 16:30 uur.

Wij verwachten ruim 150 deelnemers uit Leerdam en regio.
Voor u als ondernemer is dit event een unieke kans om krachten te bundelen en elkaar de bal toe te spelen. Aanwezig zijn ondernemers en inwoners uit de regio Leerdam. Er zal een platform worden geboden om op ongedwongen wijze contacten te kunnen leggen en met elkaar van gedachten te wisselen. Lokaal netwerken in de tuin van het Nationale Glasmuseum!

Tijdens de party zal er onbeperkt haringhappen zijn vanuit een ouderwetse haringkar, dit mogelijk gemaakt door sponsoring van "De Graaf visspecialiteiten". Bij de heerlijke nieuwe haring hoort uiteraard een ijskoud glaasje korenwijn. Naast haring zullen er uiteraard ook diverse andere hapjes worden aageboden. Het entreebedrag is € 32,50 per persoon. Voor andere drankjes zijn consumptiemunten te verkrijgen à raison van € 2,95 per stuk.

Op verzoek kan zowel voor de toegangskaarten als voor de consumptiemunten een faktuur worden verstrekt. U dient zich dan wel via deze site aan te melden en het verzoek om een factuur in te dienen.

 

Lokatie.
Dit jaar is ook de hoofdingang van glasmuseum de entree naar de haringparty. Het adres van het museum is Lingedijk 28, Leerdam.

Tot ziens op 21 juni 2019!

 

Onze sponsoren

de Graaf visspecialiteiten
Glasmuseum Leerdam
Party verhuur Leerdam
MVIE audiovisuele oplossingen
Span Moorkoppen